servicii clienti maribon incaltaminte oradea

INTREBARI FRECVENTE

SUNT TOATE PRODUSELE AFISATE IN STOC?
Toate produsele afisate pe www.maribonincaltaminte.ro sunt disponibile pe stoc in momentul afisarii. Totusi, actualizarea stocului poate fi efectuata doar in momentul finalizarii comenzii, fiind posibil ca o parte din produsele adaugate de dumneavoastra in cos, sa fie comandate anterior de alt client, epuizand stocul.

NU AM PRIMIT EMAIL-UL DE CONFIRMARE A COMENZII
Va rugam sa verificati directorul de email-uri nedorite (Spam/Bulk). Pentru a va asigura ca primiti fiecare email de la noi, va rugam sa adaugati adresa maribonincaltaminte@yahoo.com in lista d-voasta de contacte sau la tel: 0758 913 926

CE POT FACE DACA PRIMESC UN ARTICOL DEFECT?
Produsele oferite de firma noastra sunt in stare impecabila. Totusi, daca in mod exceptional primiti un produs cu un defect, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru de servicii clienti, schimbul produselor urmand a se efectua gratuit.
maribonincaltaminte@yahoo.com sau tel: 0758 913 926

PRETURILE AFISATE INCLUD TVA?
Preturile afisate pe www.maribonincaltaminte.ro includ toate taxele si reprezinta suma pe care o veti achita pentru produsul comandat. Ne rezervam dreptul de a modifica unele preturi, fara o notificare prealabila.

CUM POT LUA LEGATURA CU DEPARTAMENTUL DE SERVICII CLIENTI?
Va rugam sa folositi oricare din urmatoarele metode pentru a ne contacta:
– formular de contact din rubrica „CONTACT”
email:maribonincaltaminte@yahoo.com
Tel: 0758 913 926 (Luni-Vineri intre orele 10:00-17:00 )